Forum

E-Perkhidmatan


______________________________

______________________________

______________________________

______________________________

__________________________

Pautan Pantas


 

__________________________
Utama Dasar Privasi
Bantuan W3C

Laman Web Rasmi Yayasan Pelajaran Johor menyediakan kemudahan kepada golongan kurang upaya (OKU) untuk mencapai laman ini.

Pengguna Buta Warna

  1. Bagi pengguna buta warna, Laman web ini menyediakan beberapa pilihan warna pada bahagian teratas Laman Web Rasmi Yayasan Pelajaran Johor .
  2. Pengguna boleh memilih warna-warna yang terdiri daripada Merah, Biru, Hijau, Oren dan Unggu.
  3. Templet laman web ini akan bertukar serta merta selepas warna dipilih.

Pengguna Warga Emas

  1. Bagi kemudahan pengguna warga emas yang menghadapi masalah rabun pula, laman web ini dilengkapi dengan kebolehan untuk memilih saiz teks yang berbeza .
  2. Pengguna boleh memilih samada mahu menggunakan saiz teks yang lebih kecil atau lebih besar mengikut kesesuaian.

Pengguna Cacat Penglihatan

  1. Pengguna cacat penglihatan juga boleh melayari Laman Web Rasmi Yayasan Pelajaran Johor ini dengan menggunakan kemudahan untuk mendengar kandungan laman web dengan menekan simbol pembesar suara .
LAST_UPDATED2
 

Paparan terbaik menggunakan pelayar Internet Explorer 8.0 atau Mozilla Firefox atau Google Chrome dengan resolusi skrin 1024x768.

Penafian:- Yayasan Pelajaran Johor adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini. Syarikat-syarikat yang dirujuk dalam laman web ini tidak boleh dianggap sebagai agen ataupun syarikat yang disyorkan oleh Yayasan Pelajaran Johor.